INTERMODUS este o companie de intermediere și consultanță medicală, destinată pacienților români ce vor să urmeze un tratament medical în străinătate, la clinici și spitale de renume internațional și, totodată, pacienților străini ce vor să urmeze un tratament stomatologic în Timișoara, la cei mai buni medici din domeniu.

Ne aflăm în orașul Timișoara, oraș situat în Vestul României, aproape de frontierele cu Ungaria și Serbia. Timișoara are aproximativ 350.000 de locuitori și începând cu anul 2021 va fi capitală culturală europeană.

INTERMODUS NU este o clinică medicală. Nu furnizăm servicii de tratament și diagnosticare, dar avem experiența necesară pentru a analiza cazurile medicale și de a apela la cei mai buni medici.

Șerban Deșliu

Manager general

dr. Cosmin Străuț

Director tehnic

dr. Adriana Deșliu

Medic consultant

Daiana Szogi

Consultant relații publice

Dana Străuț

Consilier juridic

Misiunea noastră este de a găsi soluții pentru problemele dumneavoastră, alegând împreună cel mai bun tratament. Ne dorim să vă răspundem nevoii dumneavoastră de a beneficia de cele mai bune servicii medicale, cu cât mai puțin efort birocratic și administrativ, așadar am pus la punct un sistem excelent ce vă va scuti de toate problemele.

Echipa noastră este formată din oameni deschiși, talentați și, cel mai important, empatici. Orice moment dificil trebuie tratat cu profesionalism și promptitudine, pentru a putea găsi cea mai bună soluție în recăpătarea sănătății dumneavoastră.

Vă putem ajuta. Haideți să colaborăm!

Suntem alături de dumneavoastră de la primul contact, până la finalizarea procesului de vindecare.

Suntem o companie de intermediere și consultanță medicală, destinată pacienților români ce vor să urmeze un tratament medical în străinătate, la clinici și spitale de renume internațional și, totodată, pacienților străini ce vor să urmeze un tratament stomatologic în Timișoara.