Timișoara, Capitală Culturală Europeană 2021

Proiectul „Capitală Culturală Europeană” a fost inițiat în anul 1985 cu scopul de a evidenția bogăția și diversitatea culturilor europene. De-a lungul timpului, a ajuns să câștige din ce în ce mai multă notorietate în Europa și a ajuns să aibă un impact cultural și socio-economic remarcabil. Începând cu anul 2021, Timișoara va fi noua Capitală Culturală Europeană.

Descoperă orașul cu ajutorul nostru!

Știm cât este de obositor să vă petreceți ore întregi pe scaunul din cabinetul stomatologic și să așteptați zile sau chiar săptămâni pentru finalizarea tratamentului. Așadar, ne-am gândit să îmbinăm tratamentul stomatologic cu recreerea și relaxarea. Prin parteneriatul cu agenția de turism UltraMarin, în zilele libere dintre programări, vă oferim un pachet turistic complet prin care veți putea vizita atât orașul, cât și împrejurimile sale, cu un ghid turistic experimentat.

319.279

Populație

45.7488

Latitudine

21.2086

Longitudine

Ce facem în Timișoara?

Arhitectură

Obiective culturale

Centre comerciale

Parcuri & Recreație

Restaurante

Ce facem în Timișoara?

Arhitectură

Obiective culturale

Centre comerciale

Parcuri & Recreație

Restaurante

Suntem o companie de intermediere și consultanță medicală, destinată pacienților români ce vor să urmeze un tratament medical în străinătate, la clinici și spitale de renume internațional și, totodată, pacienților străini ce vor să urmeze un tratament stomatologic în Timișoara.