Comision 0% pentru pacient

Selecție premium a clinicilor partenere

Asistență pas cu pas

Transfer de la aeroport, cazare, organizare timp liber

Calitate premium, la prețuri accesibile

Clinici stomatologice partenere

Ne-am ales partenerii printr-o selecție premium a clinicilor din Timișoara, din dorința de a-ți putea oferi cele mai bune soluții pentru problemele tale stomatologice. Fiecare medic are un grad înalt de pregătire profesională și este capabil să trateze cu succes orice caz întâlnit. Se investește periodic în dotări tehnice și aparatură performantă, pentru a putea oferi întotdeauna cele mai calitative servicii.

Trimiterea dosarului, prezentarea planului de tratament inițial.

Îți dorești de mult timp să urmezi un tratament stomatologic complex, dar îl amâni mereu din diferite motive? Ți se pare că sunt prea multe aspecte de organizat și de pus la punct?

Echipa noastră se va ocupa de toată partea birocratică și administrativă a dosarului stomatologic medical și de prezentarea ofertelor de preț propuse de clinicile partenere, în urma unui plan de tratament inițial.

De asemenea, ne vom ocupa de asigurarea cazării și a transferului de la aeroport și de organizarea diferitelor excursii și tururi în timpul liber dintre programări.

Pachete turistice și alte servicii conexe

Pentru a-ți face șederea cât mai plăcută, agenția parteneră de turism UltraMarin îți va oferi pachete turistice realizate cu profesionalism, promptitudine, competență și spirit inovator, la un raport optim calitate-preț.

Pentru servicii de imagistică dentară digitală, cabinetele de radiologie dentară digitală a partenerilor de la DentaVis îți vor oferi cele mai calitative servicii, în cel mai scurt timp.

Pentru efectuarea analizelor necesare începerii tratamentului stomatologic, clinica parteneră Hyperclinica Medlife se va ocupa de tot ceea ce ai nevoie.

 

Te putem ajuta. Haide să găsim o soluție!

Suntem alături de tine de la primul contact, până la finalizarea procesului de vindecare.

Suntem o companie de intermediere și consultanță medicală, destinată pacienților români ce vor să urmeze un tratament medical în străinătate, la clinici și spitale de renume internațional și, totodată, pacienților străini ce vor să urmeze un tratament stomatologic în Timișoara.